Williamine - Poire Williamine 45% 0,7l Louis Morand
Cena 1 ks
1650 Kč vč. DPH
Skladem Ano
Williamine - Poire Williamine 45%
Louis Morand
V roce 1953 byla založena společnost „Williamine Morand“, která se zasloužila o světový věhlas celé výrobní řady pálenek. Základní surovinou pálenky jsou hrušky odrůdy Williams, které jsou pěstovány v údolí řeky Rhôny, které díky optimálním klimatickým podmínkám a složení půdy přinášejí špičkovou kvalitu pro výrobu pálenky.
Po sklizni začínající v polovině srpna jsou po vytřídění jen zralé, sladké a nepoškozené hrušky rozdrceny na kašovitou hmotu /pyré/ a dochází k fermentaci. Po jejím ukončení je prováděna dvojitá destilace a pálenka prochází několika filtracemi. Williamine se nám představuje jako výjimečná pálenka, která je nezaměnitelná svojí vůní a jemnou, dlouhotrvající a lahodnou dochutí čerstvých hrušek v ústech.
Špičková pálenka, krásná karafa a ohromující smyslový a chuťový zážitek
Archivace a optimální požitek : bezprostředně - může však ležet několik dalších let,
ale kvalita se již nezlepší
Doporučené harmonické spojení :
- slavnostní přípitek, aperitiv
- digestiv
- sklenka pro potěšení
- sklenka pro zahřátí …
Tip : s granbündenskou šunkou sušenou na horském vzduchu s čerstvým domácím chlebem
Max. obsah alkoholu : 43 %
Optimální teplota k servisu : 8° C - 12° C
podle chuti a přání s kostkou ledu

Oblast: | Valais |
---|---|
Objem lahve: | 0,75 L |
Kvalita: | Destilát |
Příležitost: | Kolaudace, Křtiny, Odměňte se za úspěch , Odměňte se za úspěch, Odměňte se za úspěch, Pánská jízda |
Archivace: | Do 55 let |
Kategorie: |
Destiláty Křtiny Kolaudace Pánská jízda Odměňte se za úspěch Williamine |
---|
Zákazníci, kteří kupují toto víno, mají také v oblibě
-
Whisky Eilan Gillan Single Malt 0,7l 43%
Léopold Gourmel0,75 l /
-
Amarone Valpolicella Doc Classico 2011
Zenato s.n.c.Non-vintage Skladem
Ne0,75 l / Odrůda: Corvina
Zenato patří do absolutního vrcholu ve pěstění Amarone. Víno má nádhernou temně rubínovou barvu a…Více
Vložit nový komentář
Pro vložení nového komentáře se prosím zaregistrujte.
Komentáře uživatelů
Buďte první, kdo vloží komentář.